English Español Français Italiano Português Deutsche  Nederland

中國   Русский 日本語 한국어    हिन्द


                  
                    
  Een vriend aanbevelen                                  

 

Custom Search


Delen |

     

Peintre-Analyse.com analyseert, ontleedt, gaat tot het nauwkeurig onderzoek van de tabellen van de Artiesten, Meesters en Grote Schilders over om u toe te laten om uw blik op de werken en de schilderkunst in het algemeen te wijzigen.

Het standpunt, de samenstelling en het afstellen, de principes die de verdeling van de tabellen in verschillende delen, de lijnen van kracht, de richtlijnen, de natuurlijke punten van belang van de beelden, de oriëntatie en de verdeling van het licht, de duidelijke en donkere zones begeleiden, de kleine details van de tabellen wordt alles u geopenbaard.

Onze teams stellen zich vragen over de waaier van kleuren van elke schilder en zetten u zijn bijzonderheden uiteen alsmede wilde hun verdeling op het weefsel evenals de overeenstemming en het contrast van de kleuren evenals de gevolgen die de artiest heeft verwezenlijken.

Wij stellen wij niet tevreden om de werken te tonen, wij leggen ze uit.

Wij gaan eveneens tot dynamische syntheses op de voornaamste schilderbewegingen over om u te tonen welk zijn hun oorsprongen, hetgeen ze kenmerkt, hoe zij zijn geëvolueerd, welke schilders zij hebben beïnvloed of welke artiesten ze hebben laten vooruitgaan.Renaissance, Maniërisme, Barok, Rococo, Classicisme, Romantiek, Naturalisme, Impressionisme, Pointillisme, post Impressionisme…

Vroeg of laat drukte elke beweging bereikt vast.

De grote schilderthema's zoals het landschap, het stilleven, het portret, het zelfportret, de religieuze verf, naakt, worden de verf van soort u eveneens evenals de manier uitgelegd waarop zij door de verschillende scholen mettertijd werden behandeld.

Bijgevoegde rubrieken betreffende de Musea, de tentoonstellingen, de galerijen, de artiesten eigentijdse schilders en hun werken u worden eveneens voorgesteld.

Wij hopen dat deze plaats u zal bevallen, dat u talrijk vast drukt om het te bezoeken en dat u het uw vrienden zult aanbevelen.

Wij proberen om een leeg groot goed te vullen. Europa heeft aan de wereld de grootste schilders gegeven en mooiere schilderbewegingen maar aan het primaire en ondergeschikte leerplan, in de opvoeding vaak wordt niets noch uitgelegd behandeld zoals het helaas het geval voor alle mooie kunsten in het algemeen is.

Dobbelstenen vandaag kunt u de analyses van de weefsels verzenden die u of het uitvoerige onderzoek naar een schilderbeweging aan uw vrienden bevallen.

Wij staan erop om te verklaren dat niets de ontroering vervangt die u tegenover een weefsel van Meester in een Museum zult voelen. Deze plaats heeft niet ten doel van hen de plaats in te nemen maar integendeel om u te duwen om ze te bezoeken zoveel mogelijk en om zich op de ontcijfering van de werken voor te bereiden die u er zult vinden.

Wij vragen de totale kosteloosheid van de Musea voor de artiesten, de leraren en de leerlingen. Geen enkele artiest kan zonder de Meesters vooruitgang boeken te kopiëren, de schilders weten het sinds de Oudheid.

Wat de cultuur betreft zijn wij voor de vrijheid en de kosteloosheid van zijn verspreiding vooral wanneer het om onderwijs gaat, zijn zijn waarden fundamenteel en kunnen niet door ieder die ontkend worden.

“ De grootste moeilijkheid in deze wereld is het niet onze capaciteit om te produceren maar onze terughoudendheid om te delen ”. Roy Lemon Smith.      Home  Newsletter   Movements  Painters  Analysis    Kinds  Technical     History  Museums    
Exposures
   Galeries    
Artists       Plays     Contact us    Bonds    Advertisements    Shop

(c) Peintre-Analyse.com  2006/2016  Website on line since : March 02 2007